CBD olja använder jag nu istället för gräs

Det har varit en lång resa från där jag har varit till där jag just är nu och CBD olja. Blev lösningen ut från detta mörka helvete som jag befann mig i.

Jag hade ingen trygg uppväxt, bara massa strul, massa polisbesök, psykiatrin osv. Föräldrarna var inte heller någon säker ståndpunkt då morsan var fast i droger och farsan var alkoholist. Så redan i tidig ålder fick man lära sig att ta hand om sig själv.

Det var inte en lätt uppgift plus att jag själv på grund ut av stressen. Fastnade jag i ett gräs beroende. Mängden bara ökade och ökade och det kändes som det inte fanns något slut på eländet. Inte förrns min polare tipsade om CBD olja som man skulle kunna använda från en ecigarett. CBD olja skulle fylla exakt samma effekt som gräset hade gjort för mig tidigare. 

Jag testade det ett antal puffar

och kände redan det lugnet som jag fick utav gräset plus detta var extremt mycket billigare att få tag i. Och dessutom så är det fullt laglig substans att inneha. Så det var bara att försöka ge CBD olja en chans. Och förhoppningsvis på lång sikt kunna ge upp gräset helt och hållet. Men visste att detta inte skulle bli lätt, klättrade nästan på väggarna första tiden utan mitt gräs. Detta trots hur mycket CBD olja som jag använde till en början så blev situationen inte bättre till en början. 

Frustrationen var total

Och jag kände nästan för att slänga ut vapen med CBD oljan genom fönstret. Men jag insåg också att jag inte bara kan ge upp på detta alternativ. Så jag fortsatte med samma princip som jag tidigare hade gjort. 

CBD olja

Detta pågick i flera månader och fortfarande ingen skillnad. Tills jag beslutade att jag ger det en sista månad och ser om vi kan få en effekt. Tillslut så var jag fri från detta mörker och klarar mig utmärkt med bara min CBD olja. Vilket jag inte trodde skulle vara möjligt då jag tidigare bara ville slänga vapen. Och CBD oljan rakt ut genom fönstret. Nu i efterhand så är jag otroligt glad att jag inte gjorde det.