Elcigg förbättrade min hälsostatus avsevärt

Under en lång tid har jag haft dåliga hälsoresultat, iallafall tills jag bytte från vanliga tobaksprodukter till elcigg. 

Visst jag är inte i världens bästa form om jag ska vara ärlig men med nyttjandet av tobaksprodukter. Blev min hälsa mycket sämre. Och det är klart att man blir orolig när man har en familj att ta hand om. Plus att frugan inte gillade resultaten på hälsoundersökningen såklart. Därför tog hon reda på eventuella alternativ. Det var allt möjligt skit med dieter, konstiga träningsupplägg med mera. Själv började jag söka efter ett annat nikotin alternativ och då sprang jag på elcigg. Jag tänkte först att detta måste vara någon slags bluff men det visade sig att det var precis raka motsatsen. 

Elcigg

Så jag började utöka promenader samt såg till att beställa in min ecigg. Detta tog 2 leveransdagar men omställningen i sig tog mycket längre tid.

Jag höll på med eciggen

och gick promenader i ungefär 6 månaders tid och jag började känna mig betydligt piggare. Och vara full med energi på dagarna. Det behövdes inte ens särskilt många puffar på min elcigg för att hålla nikotinsuget under kontroll.

6 månader närmade sig ett slut och nu närmade jag mig ett återbesök hos läkaren. Jag tog med mig min ecigg i fickan på grund utav att jag var nervös inför vad testerna skulle visa. 

Det dröjde 2 timmar innan testresultaten kom fram och jag var alldeles chockad. Jag frågade om det var något fel men läkaren sa att allt var i sin ordning. 

Läkaren frågade mig

hur jag hade kunnat förbättra mina testresultat på en sån enorm nivå. Jag visste ju självklart svaret själv men jag förstod att han inte skulle tro på mina ord. Att min elcigg skulle ha gjort sådana stora hälsoförbättringar som den faktiskt hade gjort. Så jag sa till läkaren att jag hade hittat en metod som funkar för mig och min kropp. 

Då svarade läkaren: BRA BRA fortsätt med det!

Elcigg

Jag kommer fortsätta att använda min elcigg och ändra om lite i träningsprogrammet.